FCSB – Astra: Cota 28 pentru un succes al echipei lui Dica!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Bucurestenii spera ca Viitorul sa o incurce pe CFR, chiar la Cluj, dar inainte de toate, pentru a spera la titlu, trebuie sa castige meciul de acasa cu Astra. La Betfair poti paria pe succesul echipei FCSB la cote de 28 (miza maxima 5 ron) si 7 (miza maxima 50 ron).

Cote marite, miza maxima 50 ron: FCSB – Astra, 1 solist – cota 7.00 – CLICK AICI 
  • Inregistreaza contul Betfair folosind codul promotional ZFBNDO – CLICK AICI.
  • Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei FCSB – Astra Giurgiu si alege sa castige FCSB
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute)
  • Miza maximă care se califică este de 50 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 50 RON.
  • Poti sa foloseşti bonusul pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Îl poţi folosi pe o singură selecţie sau pe un bilet cu mai multe selecţii. Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2. Bonusul este valabil 30 de zile.

Cote marite, miza maxima 5 ron: FCSB – Astra, 1 solist – cota 28.00 – CLICK AICI 
  1. Inregistrează contul Betfair folosind codul promotional ZFBNDN – CLICK AICI.
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei FCSB – Astra Giurgiu si alege sa castige FCSB
  3. Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute)
  4. Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  5. Poţi să foloseşti bonusul pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Îl poţi folosi pe o singură selecţie sau pe un bilet cu mai multe selecţii. Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2. Bonusul este valabil 30 de zile.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu