FCSB – CFR Cluj: Investitiile pe derby-ul Ligii 1 se fac la cote marite. Pariaza pe echipa favorita si beneficiaza de cote de 101.00 si 70.00!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Duminica, incepand cu ora 20:30, se va disputa partida FCSB – CFR Cluj, derby-ul Ligii 1. Acum poti beneficia de cote marite pentru a profita la maxim!


Date generale FCSB – CFR Cluj

„Ros-albastrii” vin dupa doua victorii consecutive in campionat, obtinute impotriva Viitorului si Univeristatii Craiova, in vreme ce ardelenii vin dupa succesul obtinut in Gruia cu Lazio. Gazdele pot profita de faptul ca Dan Petrescu nu isi va utiliza majoritatea titularilor din meciul cu Lazio, insa echipa a doua a „visiniilor” se afla la un nivel extrem de ridicat, fapt demonstrat pe parcursul intregului campionat. Indiferent de formatia ta favorita, poti beneficia de SUPER CASTIGURI!

Cum pot beneficia de cote marite pentru FCSB – CFR CLUJ?

Acum, Betfair iti ofera oportunitatea de a marita pe cote de 101.00 pentru victoria gazdelor si 70.00 pentru cea a oaspetilor. Totul este extrem de simplu! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii de mai jos:

1. Inregistreaza-te pe site folosind codul ZFBNMK;
2. Pariaza! Primesti cota marita de 100.00 pentru FCSB si 70.00 pentru CFR Cluj!;
3. Castiga!


Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu