FCSB are cota 5 sa o invinga, duminica, pe ACS Poli Timisoara!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

FCSB a trecut cu bine si de al treilea hop din Europa League, bifand joi, la Beer Sheva, inca un succes. Cu moralul la cote maxime, elevii lui Dica sunt pregatiti sa se impuna si in campionat, contra unei echipe in picaj,  ACS Poli Timisoara. Noii clienti Betfair pot paria pe victoria FCSB-ului la o cota imensa: 5.00!

Detaliile ofertei

2. Pariaza: Primeşti cota mărită de 5.00, de la 1.36,  pentru victorie FCSB in meciul cu Timisioara (22/10/2017, ora 20:45). Cota specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat. Miza maximă care se califică este de  50 RON. Poti sa plasezi o miză mai mare, dar doar 50 RON vor fi luati în considerare pentru cota mărită

3. Câştigă: Dacă pariul tău este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus. Acest bonus trebuie rulat doar o data, la o cota de 1.20 sau mai mare. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 450 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu