FCSB – Hermannstadt: Cota 40 la 1 solist!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

FCSB continua cursa de urmarire a liderului Ligii 1, CFR Cluj. Pariaza 1 solist in meciul trupei lui Teja cu Hermannstadt. La Betfair pariul are cota 40, in loc de 1.40, cotatia afisata pe site. 

Urmareste live desfasurarea meciului pe LiveScore Pariuri1x2! 

Cum pot beneficia de cotele marite?

  1. Poţi lua parte în aceasta promoţie, doar dacă ai accesat ACEASTA PAGINA si te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNIC. Doar astfel poti beneficia de oferta!
  2. Dupa ce te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNIC, plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei FCSB v Hermannstadt şi alege să câştige FCSB.
  3. Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul doar o singura dată, la o cota de 1.20 sau mai mare,  înainte ca el să fie transferat în portofelul principal

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu