First Person MEGABALL iti aduce MegaCastiguri 💰💰💰 pana la 500.000 LEI

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Joacă First Person MegaBall la PublicWin şi câştigă până la 500.000 LEI într-un singur pariu! S-a strigat „LINIE” !!!

Joacă First Person MegaBall: Ai Bonus 1000 ron!

Pentru a juca First Person MegaBall, logheaza-te pe contul tau PublicWin Cazino. Daca inca nu ai un cont la PublicWin Cazino, iti poti deschide chiar acum unul, accesand acest link special. Automat beneficiezi de promotia de bun venit oferita de agentie: 100% bonus de pana la 1000 LEI!

Scopul jocului

First Person Mega Ball este un joc unic, distractiv și cu un ritm rapid, oferind și o rundă bonus Mega Ball în care aveți șansa de a câștiga și mai mult cu
multiplicatorii adăugați! Cumpărați un pachet de bilete pentru a juca lavaloarea pe care ați selectat-o și pur și simplu completați liniile cu numere de pe biletul/biletele dvs., pe măsură ce bilele numerotate sunt extrase aleatoriu de mașina de extragere a bilelor. Este vorba de a obține cât mai multe liniiposibil per bilet – cu cât completați mai multe linii, cu atât câștigați mai mult!

Regulile jocului

First Person Mega Ball se joacă cu 1 până la 200 bilete și o mașină de extragere a bilelor. Fiecare celulă de 5×5 de pe bilet conține 24 de numere unice, aranjate aleatoriu cu un pătrat gol în centru. Pătratul gol este considerat ca un câmp deja marcat. Câștigați dacă obțineți o linie orizontală, verticală sau diagonală de 5 pătrate. Puteți câștiga până la 12 linii per bilet.

Deschide-ti cont si incepe distractia!

Daca esti nou la PublicWin, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 1000 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: PublicWin


Lasa un comentariu