Free Bet de 50 RON cu Euro Misiunea de la Betano!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

O nouă săptămână spectacol în Liga Campionilor și Liga Europa! Pariază și pune mâna pe Bonusul de la EuroMisiune!

Driblinguri, goluri spectaculoase, surprize și… Pariuri! Continuă spectacolul din serile dedicate cupelor europene! Cu Joao Felix, Werner, Immobile, Lewandowski și Sterling printre protagoniști, serile de Liga Campionilor promit goluri multe! “Catenaccio” este cuvântul de ordine pentru marți! Chelsea va încerca să treacă de apărarea creată de Cholo Simeone la Atletico Madrid, în timp ce Lazio va apăra “Cetatea Eternă” împotriva panzerului Bayern! Miercuri este zi de GG-uri: Atalanta primește vizita madrilenilor conduși de Zinedine Zidane, în timp ce mașina de fotbal creată de Pep Guardiola va întâlni ‘Gladbach-ul lui Rose.

Joi continuă asaltul românilor în Liga Europa! După rezultatele pozitive obținute în tur de echipele lor, Mircea Lucescu, Nicolae Stanciu și Ianis Hagi sunt gata pentru calificarea în fazele superioare ale competiției! Fii alături de favoriții tăi și intră în joc cu EuroMisiunea de pe Betano! Înscrie decisiv pronosticurile câștigătoare, îndeplinește condițiile ofertei și bucură-te de un Bonus! Să fie verde!

Pentru a participa in Misiune urmează pașii de mai jos:

Logheaza-te pe contul tau Betano si participa in misiune. Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie.

  1. Plasează 4 bilete, simple sau multiple, pe meciurile din Liga Campionilor și/sau Liga Europa care se vor desfășura în perioada 23 – 25 februarie 2021
  2. Cu o cotă minimă 1,65 per selecție
  3. Și o miză minimă de 25 de lei per bilet

Și, imediat ce pariurile sunt stabilite, vei primi automat un Free Bet de 50 de lei!

Te rugăm să ții cont că:

  • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat pierdută.
  • Pariurile plasate prin BetCombo NU sunt considerate parte a Misiunii.
  • Oferta este valabilă DOAR pentru pariurile plasate pe meciurile din Liga Campionilor și/sau Liga Europa care se vor desfășura în perioada 23/02/2021 – 25/02/2021, iar toate selecțiile din cele 4 pariuri trebuie să fie alese din aceste meciuri.
  • Se poate intra în Misiune până cel târziu joi, 25/02/2021, ora 23:35.

Participa la Euro Misiunea!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu