Freebet de 50 RON daca parcurgi Misiunea de fotbal la Betano!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Un nou weekend plin de fotbal pe Betano, cu dueluri unul și unul! Serie A, vedeta acestui weekend: Cristiano Ronaldo este pregătit să marcheze pentru a patra etapă consecutivă în Serie A, Milan îi poate pune probleme lui Lazio în cursa pentru titlu, iar Napoli și Roma se duelează pentru locurile de cupă europeană!

În catalogul acestui sfârșit de săptămână mai avem Premier LeaguePrimeira LigaLiga RusieiLaLigaTurcia și multe alte campionate! Sute de evenimente disponibile, peste 1.000 de pariuri pe meciurile importante, streaming live peste tot, BetCombo, Cash Out și, nu în ultimul rând, Misiunea de Fotbal!

Pentru a participa in Misiune urmează pașii de mai jos:

Logheaza-te pe contul tau Betano si participa in misiune. Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie.

  1. Joacă cel puțin 150 de lei pe meciurile de fotbal care se vor desfășura în perioada 03.07-06/07
  2. Pe bilete cu cel puțin 2 selecții (multiple)
  3. Cu o cotă minimă de 1,50 per selecție
  4. Și o miză minimă de 20 de lei per bilet

Imediat ce pariurile sunt stabilite, vei primi automat un Free Bet de 50 de lei!

Te rugăm să ții cont că:

  • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci miza respectivului bilet va fi anulată din Misiune.
  • Pariurile plasate prin BetCombo NU sunt considerate parte a Misiunii.
  • Oferta este valabilă DOAR pentru pariurile plasate pe meciurile de fotbal care se vor desfășura în perioada 03/07/2020 06/07/2020, iar toate selecțiile trebuie să fie alese din aceste meciuri.
  • Se poate intra în Misiune până cel târziu luni, 06/07/2020, ora 23:50.

Participa la Misiunea de fotbal!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu