Game of Champions: Concurs pe Liga Campionilor cu premii de 125 000 lei CASH!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Liga Campionilor revine in forta la finele acestei saptamani! La fel se intampla si cu concursul Game of Champions de la Unibet! Raspunde corect la cele 4 intrebari si  poti castiga marele premiu: 125 000 lei cash!

Atentie! Poti participa la concurs chiar daca nu ai bani in cont sau pariuri efectuate la Unibet!

Cum pot participa?

Logheaza-te pe contul tau Unibet pentru a intra in concurs. Daca inca nu ai un cont, iti poti deschide chiar acumul unul utilizand acest link special.  Dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi automat de bonusul de 300 lei oferit de agentie!

Deschide-ti cont!

Cum se joaca?

Totul este extrem de simplu.

Intra in joc accesand linkul special al concursului, pronostichează corect cele 4 răspunsuri și câștigă jackpotul de 125.000 RON! Pariurile tale pot fi modificate de mai mult ori, pana la ora de start a partidei. In cazul în care există mai multi castigatori ai jackpotului, acesta va fi împartit în mod egal între aceștia.

  1. JUVENTUS – LYON : CARE VA FI SCORUL CORECT?
  2. CARE VA FI PRIMUL MARCATOR ÎN MANCHESTER CITY – R.MADRID?
  3. CARE VA FI NUMĂRUL EXACT DE CARTONAȘE GALBENE ÎN BARCELONA – NAPOLI?
  4. CARE VA FI NUMĂRUL EXACT DE CORNERE ÎN BAYERN MUNICH – CHELSEA?

Participa la Game of Champions!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu