Game of Champions – Liga Campionilor: Joacă gratis pentru 125 000 lei!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Liga Campionilor revine in forta, cu primele meciuri din faza grupelor. Joaca si tu in Liga Campionilor a marilor castigatori, prin intermediul predictorului Game of Champions de la Unibet! Răspune corect la cele 6 întrebări, pentru un premiu de 125 000 de lei Cash!

Intra si tu gratuit in competitie si ataca mega-premiul pus in joc!

Atentie! Poti participa la concurs chiar daca nu ai bani in cont sau pariuri efectuate la Unibet!

Cum pot participa?

Pentru a intra in concurs, mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont, iti poti deschide chiar acumul unul utilizand acest link special.  Dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi automat de bonusul de 300 lei oferit de agentie!

Deschide-ti cont!

Cum se joaca?

Totul este extrem de simplu.

Intra in joc accesand linkul special al concursului, pronostichează corect cele 6 răspunsuri și câștigă jackpotul de 125.000 RON! Pariurile tale pot fi modificate de mai multe ori, pana la ora de start a partidei. In cazul în care există mai multi castigatori ai jackpotului, acesta va fi împartit în mod egal între aceștia.

CARE VA FI NUMĂRUL TOTAL DE GOLURI ÎNSCRISE ÎN MECIUL BARCELONA – FERENCVAROS?
CARE VA FI SCORUL CORECT ÎN MECIUL CHELSEA – SEVILLA?
CINE VA ÎNSCRIE PRIMUL GOL ÎN MECIUL PARIS SG – MAN UNITED?
CÂTE CORNERE VOR FI ÎN MECIUL AJAX – LIVERPOOL ?
CARE VA FI SCORUL CORECT ÎN MECIUL BAYERN MUNICH – ATLETICO MADRID
CÂTE GOLURI VA ÎNSCRIE ATALANTA ÎN MECIUL FC MIDTJYLAND – ATALANTA?

Joaca Game of Champions!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu