Germania – Suedia: Pariaza pe minim un gol in meci la cota 30!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Germania va forta din primul si pana ultimul minut al disputei, succesul care sa o pastreze in cartile calificarii. Cel putin un gol marcat in partida dintre Germania si Suedia, primeste la Betfair cota 30!

Cum voi beneficia de cotele marite?
  1. Poţi lua parte în această promoţie doar dacă te-ai înregistrat la Betfair folosind codul promotional ZFBNED – Click aici si profita de cota 30!
  2. Plasezi un pariu pe selecția peste 0.5 goluri în meci. Maxim 5 RON se califică pentru această promoţie.
  3. Dacă pariul este câştigător miza pariului iniţial va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat o data la o cota de 1.20 sau mai mare. 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu