Încearcă jocul „Ghicește și Câștigă” și bucură-te de Freebeturi și Runde Bonus! Participarea este gratuită » Depunerea NU este necesară!

Ghiceste si castiga
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
1 0

„Ghiceste si castiga” este unul dintre cele mai populare jocuri oferite de Netbet pe care il poti juca complet gratuit! In urma acestuia, poti obtine diverse freebeturi si runde gratuite!


Cum se joaca „Ghiceste si castiga”?

Nimic nu este mai simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi promotia. In momentul in care vei intra pe pagina promotiei vei pus sa alegi intre 4 scoruri corecte la un meci intre 2 echipe virtuale. Daca scorul ales de tine va fi si cel final, vei obtine freebet-uri sau runde gratuite! Iti amintim faptul ca totul este complet gratuit: nu trebuie sa depui nici un leu pentru a participa!

Profită de ofertă, urmând cei trei pași:

Cum poti beneficia de oferta?

1Conectează-te la contul tău NetBet; Daca inca nu ai cont la NetBet, deschide-ti acum unul utilizand acest link special.

2 Acceseaza promotia si apasa butonul „Joaca acum”;

3 Încearcă-ți norocul în fiecare zi pentru a câștiga Freebeturi și Runde Gratuite!

NOTĂ: Ghicește și Câștigă este valabil de pe 19 octombrie 2020 până pe 23 octombrie 2020, ora 23:59. Trebuie să fi efectuat cel puțin o depunere pe platforma Sport pentru a participa. Fiecare jucător poate participa o singură dată pe parcursul unei zile.

Deschide-ti acum un cont si profita de oferta!

Ghiceste si castiga

Ghiceste si castiga


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu