Golden Goals : 1.000.000 RON de castigat!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
2 0

Jocul Golden Goals presupune ca fiecare participant să ghicească scorul corect în fiecare meci dintr-un număr prestabilit de meciuri din campionate europene de fotbal selectate de Betfair.

Cine poate participa?

Această ofertă este deschisă pentru clienți noi și deja existenți, cu vârsta de cel puțin 18 ani, care au domiciliul în România. CLICK AICI pentru a participa!

Câștigătorii premiilor vor fi stabiliți în modul următor:
  • Competiția jackpot: premiul pentru competiția jackpot („jackpotul”) va fi acordat participantului care preconizează scorul corect pentru meciurile selectate pentru Golden Goals, atunci când jocul are cel puțin 6 meciuri dintre care se poate alege
  • Premiul rundei: dacă nu se câștigă jackpotul total, va exista un premiu de consolare de 2500 RON pentru fiecare rundă a promoției Golden Goals. Acest premiu va fi acordat participantului care preconizează cu acuratețe cel mai mare număr de scoruri corecte într-o rundă Golden Goals.

  • Competiția Clasamentul general: La sfârșitul fiecărei etape a competițiilor europene de top, liderul general (participantul cu cel mai mare număr de scoruri corecte) va primi un premiu de 10.000 RON.
Mai multe detalii gasiti aici!

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu