Gratuit, fara pariuri efectuate: Castiga 20 000 de lei cu Liga 1!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Participa la o noua etapa din Kick-off Series, concurs initiat de Unibet, cu o runda a saptamanii in care pune la bataie premii fantastice: 20 000 de lei! Raspunde la cele 5 intrebari din Liga 1 si poti castiga toti banii!

Cum particip?

Este foarte simplu. Trebuie doar sa te loghezi pe contul tau Unibet si sa accesezi promotia Participare Gratuita – Special pentru Liga 1, disponibila si de pe acest link. La concurs poate participa orice utilizator Unibet, chiar daca nu are bani in cont sau pariuri recente efectuate!

Daca inca nu ai un cont la Unibet, deschide-ti acum unul: Click aici! Automat devii eligibil si pentru noul bonus de 300 lei oferit de Unibet tuturor noilor utilizatori!

Participa GRATUIT la concurs!

Intrebarile rundei

Dupa ce ai intrat in concurs, trebuie sa raspunzi la cele 5 intrebari ale etapei. Acestea sunt:

  • CINE VA CÂȘTIGA MECIUL DINTRE SEPSI SF. GHEORGHE ȘI FC HERMANNSTADT?
  • CÂTE GOLURI VOR FI MARCATE ÎN MECIUL DINTRE ASTRA GIURGIU ȘI DINAMO BUCUREȘTI?
  • CARE VA FI SCORUL MECIULUI DINTRE FCSB ȘI CFR CLUJ?
  • CÂTE CORNERE VOR FI ÎN MECIUL DINTRE FC BOTOȘANI ȘI CHINDIA TÂRGOVIȘTE
  • CINE VA ÎNSCRIE PRIMUL GOL ÎN MECIUL DINTRE FC VIITORUL ȘI POLI IAȘI?

Dupa ce raspunsurile tale au fost trimise si procesate, acestea vor putea fi oricand editate. Câștigător va fi desemnat utilizatorul care răspunde corect la toate întrebările. În cazul în care există mai mulți câștigători ai jackpotului, acesta va fi împărțit în mod egal între aceștia.


 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu