Halep, spre finala Australian Open: Simona are cota 50 sa castige cu Anett Kontaveit!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 1

Fara set pierdut la Australian Open, Simona Halep abordeaza extrem de increzatoare sfertul de finala cu estonianca Anett Kontaveit. Romanca are si un ascendent moral in fata adversarei, asigurat de victoriile repurtate in cele doua confruntari directe de pana acum. 

La pariuri, Halep este favorita a partidei, cu o cota de 1.44. Agentia Betfair ridica insa stacheta, majorand pana la 50.00 cotatia propusa pentru un succes al jucatoarei noastre. Miza maxima admisa in promotie este 5 lei.

Cum pot beneficia de cota marita pentru Halep – Kontaveit?

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZSAN31: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Halep – Kontaveit şi alege să castige Halep.
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonus va fi rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

Victorie Halep: Pariaza pe cota 50!

 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu