Halep – Putintseva: Pariaza 5 lei pe Simona si castiga 200!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Simona Halep lupta sambata dimineata, de la ora Romaniei 03:30, pentru calificare in turul 4 de la Australian Open. Pentru meciul jucatoarei noastre cu Yulia Putintseva, agentia Betfair a pregatit o promotie speciala. Totii noii clienti Betfair pot paria la o cota marita de 40 pe victoria lui Halep! Miza maxima acceptata in promotie este 5 lei. 

Cum pot beneficia de cota marita pentru Simona Halep v Yulia Putintseva?

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZSAN30: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Simona Halep v Yulia Putintseva şi alege să castige Halep.
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul va fi rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

Pariaza la cota 40 pe victoria lui Halep!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu