Happy Hour a crescut spectaculos! Câștigi cu 120% mai mult!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 1

Happy Hour e cel mai bun moment al zilei! Profită și câștigă cu 120% mai mult! De luni până duminică, fă-ți bilete spectaculoase în intervalul orar în care ai Happy Hour. Intră în ora pariurilor de senzație!

Ce trebuie sa faci?

Mergi în secțiunea Happy Hour de pe site, alege minimum 5 evenimente pe bilet, cu cotă minimă de 1.20 și miză maximă de 100 de lei. La 5 selecții pe bilet ai bonus de 6%, cu 10 evenimente bonusul e de 25%, iar cu 20, câștigul crește cu 120%! Nu vei găsi o ofertă mai bună!

Happy Hour e valabil de luni până vineri, în intervalul 15:00 – 16:00, și sâmbătă și duminică, în intervalul 11:00 – 12:00. Poți alege orice eveniment dorești, la o cotă minimă de 1,20.

Acum știi când e ora ta preferată de a juca și când poți deveni cel mai fericit jucător cu bonusul Happy Hour.


Deschide acum un cont la eFortuna. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON:

  1. Deschide-ti un cont utilizand acest link.
  2. Fa o depunere in maximum 3 zile si primesti 100% pana la maximum 500 lei!
  3. Activeaza bonusul.
  4. Pariaza si castiga!

Deschide-ti cont!

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu