Hattrick la pariuri sportive: 300% BONUS de la Maxbet!

hattrick bonus maxbet

Pe Maxbet.ro

o dată pe săptămână te bucuri de ceva special: un hattrick! La pariuri sportive! Depunem minim 25 RON și primești din partea agenției 300% BONUS până la 75 RON, cu rulaj x3.

Ce am de făcut?

Simplu!

  • Deschide cont: Click pe Maxbet!
  • Folosește săptămânal codul SPORT300 în contul de joc, la o depunere de minimum 25 RON
  • Primești din partea agenției 300% BONUS până la 75 RON, cu rulaj x3.
  • Asigură-te că termini rulajul și apoi poți trece la următoarea ofertă: Încă 75 RON BONUS!

Așa merge jocul pe noul tău teren de pariuri sportive – cu surprize zilnice și distracție la alt nivel, cote speciale și o interfață modernă pentru prematch și live.

CONECTARE

75 RON BONUS LA DEPUNERE MAXBET

1. Pentru a beneficia de un bonus de 300%, jucătorii trebuie să depună minimum 25 RON, introducând codul: SPORT300. Toate depunerile mai mari de 25 RON vor primi un bonus maxim de 75 RON.

2. Această ofertă poate fi activată o singură data pe săptâmână, în perioada 01.08.2023 – 31.12.2024.

3. Bonusul obținut plus depunerea trebuie să fie rulate de 3 ori pe pariuri diferite (cu evenimente diferite).

4. Suma bonus maximă pe care jucătorii o pot primi ca bonus la o depunere este de 75 RON (15 EURO).

5. De exemplu, dacă vei depune 25 RON, vei primi în cont 75 RON Bonus, ceea ce va duce suma la 100 RON și va trebui să plasezi (să rulezi) pariuri cu mize în valoare totală de 300 RON la Pariuri Sportive.

             

Daca esti nou la Maxbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 1000 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Maxbet


Lasa un comentariu