INCREDIBIL! »» Real Madrid – Liverpool: Pariază la COTA 10 pe câștigătoarea trofeului!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Sâmbătă, 26 mai 2018, începând cu ora 21:45, Real Madrid va întâlni pe Liverpool în finala Champions League, sezonul 2017-2018. Fortuna îți oferă o cotă excelentă pentru alegerea câștigătoarei trofeului.

Cum poți beneficia de cota 10 pentru castigatoarea Ligii Campionilor?

Special pentru noii sai clienti (doar care isi deschid contul din Romania) agentia eFortuna a majorat imens cotele la castigarea trofeului Ligii Campionilor. Acum se poate miza pe succesul oricarei echipa la o cota 10.00! Dacă pariul este câștigător, miza pariului inițial va fi returnată cash, împreună cu profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota 10.00 să fie încărcat în maximum 72 de ore de la validarea pariului, sub formă de bonus.

  • Deschide-ti acum un cont la eFortuna folosind DOAR ACEST LINK . Click aici!
  • Plasează un pariu single pe pronosticul Cine câștigă trofeul?” Și alegi dintre Real Madrid sau Liverpool! (maximum 50 de lei sunt luați în calcul pentru această promoție). Cota specială este valabilă DOAR pentru primul pariu plasat!
  • Dacă pariul este câștigător, miza pariului inițial va fi returnată cash, împreună cu profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota 10.00 să fie încărcat în maximum 72 de ore de la validarea pariului, sub formă de bonus.
  • Dacă pariul este pierdut, primești Bonusul de Bun Venit. Vezi mai jos termenii și condițiile acestui bonus.
Mai multe detalii gasiti aici!

 

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu