Joaca gratuit Bounce pentru premii CASH de 50 000 lei!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Bounce este noul joc Unibet cu participare gratuită, la care seriile câștigătoare îți aduc super premii! Promoția se defășoară din 20 martie până în 5 aprilie.

Tot ce trebuie să faci este să răspunzi corect la una din întrebările zilnice din următoarele 17 zile, iar cea mai lungă serie de răspunsuri corecte va obține premiul cel mare de 30.000 RON! Și cei clasați pe locul 2 și 3 vor câștiga premii în cash, dar dacă nu reușești să ajungi pe podium nu trebuie să își faci griji. La fiecare trei zile, primești pariuri gratuite dacă seria ta nu este întreruptă.

Cum pot participa la concurs?

Logheaza-te pe contul tau Unibet si intra in concurs! Daca inca nu ai cont la Unibet, iti poti deschide acum unul, utilizand acest link special. Automat castigi si bonusul de 300 lei oferit de Unibet!

  • Jucătorii trebuie să răspundă corect la întrebările din joc.
  • Dacă un jucător răspunde greșit la o întrebare, atunci va începe o nouă serie în următoarea zi.
  • Câștigătorul va fi jucătorul care răspunde corect la cea mai lungă serie din cele 17 întrebări, un răspuns corect pe zi.

PREMII
Locul 1: 30.000 RON CASH
Locul 2: 15.000 RON CASH
Locul 3: 5.000 RON CASH

RECOMPENSE
Ziua 3 – pariu gratuit de 20 RON
Ziua 6 – 25% creșterea profitului
Ziua 9 – pariu gratuit de 50 RON
Ziua 12 – pariu gratuit de 75 RON
Ziua 15 – pariu gratuit de 125 RON

Autentifica-te în contul tau Unibet și vezi cât de departe poți ajunge!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu