Joaca gratuit: Un pariu pe Liverpool – Man. United iti aduce o excursie fotbalistica de vis!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Cel mai asteptat meci al inceputului de an, este programat pe Anfield, duminica de la ora 18:30. Joaca gratuit in concursul Golden Goal de la Unibet, ghiceste marcatorul si minutul primului gol din Liverpool – Manchester United si castiga o excursie fotbalistica de vis!

Cum poti juca Golden Goal?

Pentru a participa la concurs, trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont, deschide-ti acum unul, accesand acest link special. Astfel poti intra si in posesia bonusului de 300 lei oferit de Unibet.

Joaca gratuit Golden Goal, de pe acest link. Pronosticheaza care va fi marcatorul si munutul primului gol in Liverpool – Manchester United și intra in cursa pentru marele premiu. Iti poti schimba ori de cate ori vrei optiunea, pana la ora de start a meciului.

Joaca GRATUIT Golden Goal!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu