Jocul celor mai buni cunoscatori de Liga Campionilor: Premii 125 000 RON!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Liga Campionilor continua in aceasta saptamana cu alte 4 partide contand pentru mansa tur a optimilor Ligii Campionilor. Cu aceasta ocazie,  Unibet te invita la o noua rundă din Game of Champions. Participa complet gratuit la o noua runda a concursului, răspunde corect la întrebările din Liga Campionilor, pentru un premiu de 125 000 de lei Cash!

Atentie! Poti participa la concurs chiar daca nu ai bani in cont sau pariuri efectuate la Unibet!

Cum pot participa?

Pentru a intra in concurs, mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont, iti poti deschide chiar acumul unul utilizand acest link special Dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi automat de bonusul de 300 lei oferit de agentie!

Deschide cont!

Cum se joaca Game of Champions?

Totul este extrem de simplu.

Intra in joc accesand linkul special al concursului sau butonul de mai jos, pronostichează corect cele 6 răspunsuri și câștigă jackpotul de 125.000 RON! Pariurile tale pot fi modificate de mai multe ori, pana la ora de start a partidei. In cazul în care există mai multi castigatori ai jackpotului, acesta va fi împartit în mod egal între aceștia.

  • CARE VA FI REZULTATUL FINAL IN MECIUL DINTRE ATL. MADRID – CHELSEA?
  • VOR INSCRIE AMBELE ECHIPE IN MECIUL ATL. MADRID – CHELSEA?
  • CATE CORNERE VOR FI IN MECIUL DINTRE LAZIO AND BAYERN MUNICH?
  • CATE CARTONASE GALBENE VOR FI IN MECIUL LAZIO – BAYERN MUNICH?
  • CINE VA INSCRIE PRIMUL GOL IN ATALANTA – R. MADRID?
  • CARE VA FI SCORUL CORECT IN B. MONCHENGLADBACH – MANCHESTER CITY?

 

Joaca Game of Champions!

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu