Juventus – Barcelona: Cote mărite pentru super meciul din Liga Campionilor!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Juventus – Barcelona, se joaca miercuri, 28 octombrie, de la ora 22:00 in Liga Campionilor, iar Betfair vine cu o oferta excelenta!

Pariaza la Betfair pe victoria echipei gazda si beneficiezi de cota marita la 75! In acelasi timp, succesul catalanilor este cotat tot la 75.00. Campania este adresata noilor clienti Betfair, miza maxima acceptata in promotie fiind 5 lei.

Cum pot paria pe cotele marite?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNRX: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cote marite!
  2. Primeşti cota mărită de 75.0 pentru victoria obtinuta de Juventus in disputa cu Barcelona (28 octombrie) si cota 75.00 pentur victoria Barcelonei. Cota specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat.
  3. Daca pariul tau este câștigător Betfair iti va returna miza cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.
Pariaza la cote marite pe Juventus – Barcelona!

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu