La Betano, avans de doua seturi iti asigura pariul castigator din tenis!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unui jucător de tenis, iar acesta are în orice moment un avantaj de două Seturi, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarul revine și câștigă meciul!

Cum pot beneficia de oferta Betano?

Oferta „Avans de 2 Seturi” se aplică pariurilor plasate înainte de meci pe piața de pariere Câștigător meci. În acest caz, dacă jucătorul pe care ai pariat conduce în orice moment cu două seturi, atunci câștigi automat fără a mai trebui să aștepți finalul partidei!

  • Oferta este valabilă pentru următoarele competiții: turneele de Mare Șlem, doar tabloul simplu masculin (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open).
  • Doar pentru piața de pariere „Câștigător meci”
  • Doar pentru pariuri simple

Pariază aici pe duelurile de la Australian Open!


  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie sa folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Nimic mai simplu!

Deschide-ti cont!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu