La PublicWin ai cu 50% mai mult in perioada 7-10 aprilie »» Profita acum!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Efectueaza o depunere in contul de joc, iar PublicWin iti ofera 50% din suma depusa sub forma de BONUS! Urmeaza pasii de mai jos si profita de promotia agentiei!

Cum poti beneficia de oferta agentiei?

1 Intra in contul tau PublicWin. Daca inca nu ai cont la PublicWin, deschide-ti acum unul utilizand acest link special.

2 Bonusul va reprezenta 50% din valoarea primei depuneri, efectuata prin oricare dintre metodele de depunere disponibile pe platforma PublicWin, in perioada 7-10 aprilie 2020, pana la maxim 300 RON.

3 Bonusul va fi virat in contul dumneavoastra automat, dupa efectuarea depunerii.

Exemple:
Se depun 100 RON, se va primi un bonus de 50 RON!
Se depun 300 RON, se va primi un bonus de 150 RON!
Se depun 700 RON, se va primi un bonus de 300 RON!

Bonusul virat in cont trebuie activat prin plasarea de pariuri cu bani reali. Cota minima eveniment pariat este 1.30, minim 5 evenimente pe bilet. Bonusul poate fi activat in termen de 15 zile de la acceptare, iar valoarea bonusului activat va reprezenta 25% din suma pariata.

Pariază aici!

PublicWin

Daca esti nou la PublicWin, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 1000 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: PublicWin


Lasa un comentariu