La PublicWin joci DUBLU cu 100% BONUS!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

PublicWin vine cu o oferta de neratat! Fa o depunere sambata, 21 noiembrie, si PublicWin iti ofera 100% din suma depusa sub forma de BONUS.

Bonusul va reprezenta 100% raportat la valoarea primei depuneri, din ziua de 21 Noiembrie 2020, efectuata prin oricare dintre metodele de depunere disponibile pe platforma PublicWin, in intervalul orar 08:00-23:59, pana la maxim 1000 RON.

Logheaza-te pe contul tau PublicWin! Daca inca nu ai un cont la PublicWin, iti poti deschide chiar acum unul, accesand acest link special. Automat beneficiezi de promotia de bun venit oferita de agentie: 100% bonus de pana la 1000 LEI!

Ce trebuie sa faci?
  1. Logheaza-te pe contul tau PublicWin!
  2. Fa o depunere sambata, 21 noiembrie, si PublicWin iti ofera 100% din suma depusa sub forma de BONUS. Bonusul va reprezenta 100% din valoarea primei depuneri,
  3. Bonusul virat in cont trebuie activat, in termen de 15 zile de la acordare, prin plasarea de pariuri cu bani reali îndeplinind următoarele condiţii:
    – cota minima per eveniment pariat 1.30,
    – minim 5 evenimente pe bilet.

Depune acum »» 100% BONUS până la 1000 RON!

 

bonus

Daca esti nou la PublicWin, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 2000 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: PublicWin


Lasa un comentariu