Liga Campionilor: Ai 50 de lei gratuiti pentru pariurile de miercuri!

champions league
Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

O noua saptamana cu meciuri de top in optimile Ligii Campionilor. Betfair premiaza pariorii care vor miza pe meciurile de marti!

PARIEZI 100 RON PE MECIURILE DE MARȚI, PRIMEȘTI BONUS 50 RON PENTRU MIERCURI
  • Deschide-ti un cont la Betfair. Click aici pentru a profita chiar acum de promotie!
  • Plasează orice pariu simplu pe Betfair Sportsbook în valoare de cel puţin 100 RON (20€/£), pe orice pariu din Liga Campionilor in data de 13.03.2018
  • Pariul tău care se califică trebuie să fie plasat pe o singură selecţie la cota de 1.50 sau mai mare
  • Primești un bonus Sportsbook în valoare de 50 RON (10€/£), care poate fi folosit pe orice piață de fotbal din ziua urmatoare. Poti retrage bonusul si castigurile generate de acesta, dupa ce l-ai pariat, in termen de 24 de ore, pe orice pariu din oferta Sportsbook Betfair.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu