Liverpool – Man. City: Un singur pariu iti aduce in cont 50 000 lei! Joacă gratuit!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Liverpool – Manchester City este meciul weekendului in Premier League. Pentru super derby-ul de pe ”Anfield”, agentia Unibet a pregatit o promotie speciala: GOLDEN GOAL – 50 000 RON. Joaca gratuit, ghiceste minutul si marcatorul primului gol din derby si castiga 50 000 de lei! 

Cum particip?

Nu ai de indeplinit absolut nicio conditie speciala pentru a participa la promotie.  Tot ce trebuie sa faci este sa te loghezi pe contul tau Unibet si sa accesezi promotia GOLDEN GOAL – 50 000 ron! Poti juca in promotie, chiar daca nu ai bani in cont. Totul este gratuit!

Joaca gratuit GOLDEN GOAL!

Daca inca nu ai cont la Unibet, deschide-ti acum unul folosind acest link special. Automat beneficiezi de bonusul de 300 lei oferit de Unibet!

Cum se joaca?

Totul este extrem de simplu. Din lista de jucatori ai celor doua formatii, iti alegi primul marcator, apoi indici minutul primului gol. Nu uita ca participare la aceasta promotie este gratuita!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu