Liverpool – Manchester United: Inca un succes al „cormoranilor”? Cota 45!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Cu 20 de victorii in 21 de etape, Liverpool domina cu autoritate sezonul de Premier League. Toate succesele au fost extrem de pretioase pentru Salah si compania, insa niciunul nu se compara cu o izbanda in fata marelui ”dusman” intern: Manchester United. 
Conform bookmakerilor, Liverpool isi va atinge tinta, in derby-ul cu United programat duminica, de la ora 18:30, in etapa a 23-a de Premier League. Cota pentru victoria gazdelor de pe Anfield este 1.40, chiar in scadere la unele case de pariuri. Nu si la Betfair, care pluseaza: Prin intermediul unei promotii speciale dedicate tuturor noilor clienti, Betfair ofera cota 45 pentru victoria lui Liverpool!

Cum pot beneficia de cota marita pentru Liverpool – Manchester United?

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNOH: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Liverpool – Manchester United şi alege să castige Liverpool
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonus va fi rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

Pariaza pe Liverpool la cota 45!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu