Liverpool – Manchester United: Pariază la COTĂ 50 pe victoria gazdelor | Cotă Promo Plus 80!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Liverpool – Manchester United se va disputa duminica, 17 ianuarie, incepand cu ora 19:30 în runda cu numarul 19 din Premier League.

Betfair vine cu o oferă specială pentru duelul Liverpool – Manchester United. Toți noii clienți ai agenției pot paria pe varianta Liverpool sa castige la cota 50. Miza maximă admisă în promoție este 5 lei. Pariaza inca 50 RON pe alte evnimente si ai cota Promo Plus 80!

Cum pot paria pe LIVERPOOL SA CASTIGE la COTĂ 50?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional Z30N08: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plaseaza primul tau pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Liverpool – Manchester united (17/01/2021) si alege LIVERPOOL SA CASTIGE
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

LIVERPOOL sa castige COTA 50!

Cum pot paria pe LIVERPOOL SA CASTIGE la COTĂ PROMO PLUS 80?
  • După ce ai plasat pariul cu cotă îmbunătățită, plasează alte pariuri Sportsbook în valoare de 50 RON pe alte evenimente, la o cotă minimă de 1.5
  • Pariurile pe meciul promoțional nu se iau în considerare pentru cei 50 RON.
  • Pariurile trebuie plasate înainte de începerea meciului promoțional.
  • Dacă plasezi pariuri așa cum se descrie mai sus și câștigi pariul promoțional, vei primi un PARIU BONUS suplimentar în valoare de 200 RON, iar astfel cota va ajunge până la 80!

LIVERPOOL sa castige COTA 80!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu