Lucky Box: Zilnic, FREEBET-uri de 100 lei si rotiri CADOU!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
1 0

Sportingbet vine in intampinarea clientilor cu o noua promotie de top, Lucky Box! Daca plasezi minim 40 RON (cumulat!) pe pariuri din sport,  vei putea alege o cutie in care se ascunde o surpriza.
Zilnic poti castiga: FreeBet 4 RON, FreeBet 20 RON, Freebet 40 RON, FreeBet 100 RON sau 2 rotiri grauite!

Lucky Box – Ce trebuie sa fac sa pot participa?

Intra in contul tau Sportingbet sau creeaza-ti unul de pe acest link special! Imediat dupa ce iti deschizi contul Sportingbet, ai acces si la bonusul de 200 lei oferit de agentie.

1. Pariaza 40 RON (cumulat, adica pot fi si 10 pariuri de 4 lei) pe pariuri simple in cote de minim 1.50 si primesti o sansa la Lucky Box

2. Alege oricare dintre cele doua cutii si beneficiaza de premiile obtinute. Zilnic poti castiga: FreeBet 4 RON, FreeBet 20 RON, Freebet 40 RON, FreeBet 100 RON sau 2 rotiri gratuite!

Revino a doua zi pentru a participa din nou!

Lucky Box: Aici sunt premiile tale zilnice!

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 200 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu