Malta – Romania: Ghiceste scorul corect si castiga un tricou cu autografele „tricolorilor”!

Autor: Sabin Pirvan3 Comments
3 0

Luni, pe terenul Maltei, nationala Romaniei isi incheie sesiunea de vara in preliminariile Euro 2020.

Cu ocazia acestei confruntari,  site-ul pariuri1x2.ro si agentia Fortuna, sponsor oficial al primei reprezentative, va invita la concurs: Ghiceste scorul corect al meciului Malta- Romania si castiga un tricou original al Nationalei noastre + un pariu gratuit de 300 lei, fara conditii de rulare!

Cum poti participa la concurs?

1. Deschide un cont la Fortuna utilizand acest link.

2. Fa o depunere minima de 25 ron si primesti un bonus de pana la 300 lei, fara conditii de rulare. 

3. Ghiceste scorul partidei Malta – Romania (10.06.2019). Plaseaza rezultatul tau in comentariile postarii de pe Facebook (aici) sau in comentariile acestui articol, pana vineri, 10 iunie, ora 21:30*.

4. Premiile concursului sunt 5 tricouri originale ale nationalei de fotbal a Romaniei **.

Acest concurs se adreseaza doar clientilor noi si vechi Fortuna care au creat un cont prin link-urile de pe site-ul pariuri1x2.ro si au facut o depunere minima de 25 ron.

Deschide-ti cont!

*In calcul pentru stabilirea  castigatorilor nu vor fi luate textele in care nu se mentioneza clar rezultatul. Exemple bune: Romania bate cu 2-0, Romania 2-1, Norvegia 2-1, x final, 1-1  Postarile de tipul 0-1, 2-0 nu vor intra in concurs.

** Premiile concursului constau in 5 tricouri originale ale nationalei de fotbal a Romaniei . Daca vor fi mai mult de 5castigatori, extragerea se va realiza cu ajutorul random.org.

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna