Manchester City – Chelsea: Pariu BOMBĂ »» COTĂ 50 la „peste 2.5 goluri”!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Manchester City – Chelsea se va disputa sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 14:30 în etapa a 22-a din Premier League. Evidentiem faptul că ultimele două confruntări directe disputate pe Etihad în prima ligă a Angliei s-au încheiat cu câte 3 goluri.

Betfair vine cu o oferă specială pentru duelul Manchester City – Chelsea. Toți noii clienți ai agenției pot paria pe varianta peste 2.5 goluri la cota 50. Miza maximă admisă în promoție este 5 lei.

Cum pot paria „PESTE 2.5 GOLURI”  la COTĂ 50?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNVU: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plaseaza primul tau pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Manchester City – Chelsea (15/01/2022) si alege PESTE 2.5 GOLURI
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

PESTE 2.5 GOLURI COTA 50!

  • Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu