Maxbet iti ofera 700 RON bonus de bun venit! Primeste acum 14 Pariuri Gratuite de 50 RON!!

Maxbet
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
1 0

Maxbet își întâmpină noii clienți cu o oferta pe care nu ai voie să o ratezi! Acum, ai acces la un bonus de bun venit de până la 700 RON, care vine sub forma de 14 pariuri gratuite a câte 50 RON fiecare.

Cum pot beneficia de ofertă?
  1. Deschide un cont la MaxBet Click AICI!
  2. Depune minim 50 RON folosind codul bonus BUNVENIT;
  3. Pariază 5 pariuri cu mize de 50 RON fiecare: cota minim 1.85 pentru pariurile single și minim 1.40 pentru fiecare selecție de pe un pariu multiplu;
  4. Pentru a obține un total de 700 RON în Pariuri Gratuite, repetă pașii de 7 ori.

Folosește pariurile gratuite de 50 RON fiecare în maxim 3 zile din momentul acordării: Pariurile gratuite trebuie rulate o singura data la o cotă minim 1.85 pentru pariurile single și cotă minim 1.35 pentru fiecare selecție de pe pariurile multiple.

Inregistreaza-te!


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Daca esti nou la Maxbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 3333 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Maxbet


Lasa un comentariu