Mega cote de Top pe Champions League!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 0

Pentru următoarele 12 zile Champions League va fi în centrul atenției. La fel ca și Mega cotele Unibet de DE TOP! Cu 8 ore înainte de începerea meciului, Unibet va mări cotele pentru a vă oferi cele mai bune cote de pe piață.

Plasează un pariu pre-meci pe orice meci din Champions League ca și până acum și vei avea cele mai bune cote posibile ! Nu trebuie să faci nimic diferit, trebuie doar să găsești pariul tău preferat.

Cum se joacă?

Logheaza-te pe contul tau Unibet pentru a intra in concurs. Daca inca nu ai un cont, iti poti deschide chiar acumul unul utilizand acest link special.  Dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi automat de bonusul de 300 lei oferit de agentie!

  • Selectează meciul de care ești interesat
  • Selectează rezultatul pe care vrei să pariezi:  1 (echipa A să câștige în timp regulamentar), X (egalitate), sau 2 (echipa B să câștige în timp regulamentar)
  • Adaugă miza pe cuponul tău de pariere
  • Dă click pe ”Plasează pariul”

E chiar atat de simplu!

Pariaza acum!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu