Misiune Bundesliga la Betano, cu un pariu gratuit de 50 RON!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Săptămâna fotbalului german continuă pe Betano, unde toate meciurile au cote cu marjă 0%, streaming live, speciale și opțiunea de BetCombo! Bayern tocmai a învins-o pe Dortmund în Der Klassiker și e favorita etapei, acasă cu Dusseldorf. Dortmund și Leipzig au partide în deplasare la Paderborn și Koln; iar alte partide interesante din weekend sunt Schalke – Werder sau Wolfsburg – Frankfurt.

Bucură-te de spectacolul din Bundesliga cu Misiunea exclusivă de pe Betano și câștigă Free Bet-ul!

Pentru a participa in Misiune urmează pașii de mai jos:

Logheaza-te pe contul tau Betano si participa in misiune. Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie.

  1. Joacă cel puțin 150 de lei pe meciurile din Bundesliga care se vor desfășura în perioada 29 mai – 1 iunie
  2. Cu o cotă minimă de 1.50 per selecție
  3. Și o miză minimă de 20 de lei per bilet

Imediat ce pariurile sunt stabilite, vei primi automat un Free Bet de 50 de lei!

Participa la misiunea Bundesliga

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu