Misiune NBA la Betano cu un Free Bet de 25 RON!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Nopțile sunt rezervate meciurilor spectacol din NBA! Cele mai aprinse dueluri din baschetul mondial au loc sub panourile de peste ocean, acolo unde cei mai buni jucători din lume își dau întâlnire seară de seară! Știm că partidele sunt și mai interesante atunci când îți pot aduce un Bonus, astfel că am pregătit special pentru fanii baschetului Misiunea NBA!

Anthony Davis și LeBron James pun serios umărul la un nou titlu de campioni în NBA pentru cei de la Lakers! Cei de la Nets își pun în continuare bazele în trio-ul Harden – Irving – Durant pentru noi victorii. Zach LaVine, omul cerut de toată suflarea fanilor NBA în echipa starurilor, face sezonul carierei în tricoul celor de la Chicago Bulls și continuă lupta pentru o prezență în play-off! Doc Rivers își ia în serios rolul de artizan pentru 76ers și conduce franciza, în frunte cu un Embiid în formă maximă, către noi culmi!

Spectacolul de sub panou continuă în fiecare noapte! Pariază pe cele mai tari dueluri din NBA și poți obține un Free Bet din partea Betano!

Pentru a participa in Misiune urmează pașii de mai jos:

Logheaza-te pe contul tau Betano si participa in misiune. Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie.

  1. Joacă cel puțin 50 de lei în total pe meciurile de baschet din NBA – SUA care se vor desfășura în perioada 02 – 04 februarie 2021
  2. Pe bilete cu cel puțin 3 selecții (multiple)
  3. Cu o cotă minimă de 1,80 per selecție

Imediat ce pariurile sunt stabilite, vei primi automat un Free Bet de 25 de lei!

Te rugăm să ții cont că:

  • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci miza respectivului bilet va fi anulată din Misiune.
  • Pariurile plasate prin BetCombo NU sunt considerate parte a Misiunii.
  • Oferta este valabilă DOAR pentru pariurile plasate pe meciurile de baschet care se vor desfășura în perioada 02 – 04 februarie 2021, iar toate selecțiile trebuie să fie alese din aceste meciuri.
  • Se poate intra în Misiune până cel târziu joi, 04/02/2021, ora 04:30.

Participa la Misiunea NBA!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu