Săptămâna 2: Bucură-te ca fotbaliștii tăi preferați după un gol!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

La NetBet sunt sustinuti oamenii cu spirit responsabil și sunt premiati cu FREEBETURI zilnice în valoare de 700 RON! Netbet stie că îți este dor de Champions League, de ligile europene, de turneele de tenis și de NBA, dar de aceea trebuie sa alungăm dorul și plictiseala cu o competiție distractivă în care nu poți pierde, ci doar câștiga!

Netbet s-a gândit să ne provoace jucătorii și să îi premieze zilnic cu șapte freebeturi, fiecare cu valoarea de 100 RON. Pentru a fi luate în considerare, provocările pot fi făcute doar în interior.

Netbet s-a gândit să provoace jucătorii și să îi premieze zilnic cu cinci freebeturi, locul 1 primește 300 RON, iar următoarele 4 vor fi premiate cu 100 RON.


Cum pot participa in cursa pentru freebet-urile oferite de Netbet?
  • Pentru a participa la promotie trebuie sa ai un cont activ Netbet. CLICK AICI! sa-ti faci unul, daca nu ai deja!

Săptămâna 2: Arată-ne cum te bucuri ca fotbaliștii tăi preferați după un gol!

Nota: Zilnic, Netbet posteaza clipuri în care poți vedea fotbaliști faimoși cum se bucură după ce au înscris un gol. Urmărește pagina evenimentului pentru doza ta de inspirație și pentru a fi la curent desfășurarea competiției, click aici.

1Filmează-te în timp ce imiți cum sărbătorește după un gol fotbalistul tău preferat (dacă ai deja pe cineva în gând) sau poți alege un stil de bucurie din clipurile postate de noi pe Facebook.

2Postează (public) pe profilul tău de Facebook sau Instagram folosind hashtagul #provocareNetBet în descriere și specifică numele tău de utilizator NetBet și numele fotbalistului ales.

3În fiecare zi la ora 18:00, noi facem tragerea la sorți prin intermediul random.org și anunțăm 7 câștigători a unui freebet în valoare de 100 RON fiecare.

Concursul se desfășoară începând cu ora 18:00, 05/04 și durează până la ora 17:30, 10/04. La 12:00 și 16:00 se va anunța situația înscrierilor pe pagina evenimentului pe Facebook.

Nu e obligatoriu, dar ajută dacă poți să postezi un link la clipul tău în discuția evenimentului pe Facebook; Este o asigurare în plus că nu se pierde în marea de postări de pe Facebook sau Instagram.


 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu