NetBet îți oferă 5 bilete LOTO gratuite: Niciodată nu a fost mai simplu să câștigi la LOTO!

netbet
Autor: Vlad Arhire1 Comment
0 0

Te simiti norocos?! NetBet iti da sansa sa obtii castiguri fabuloase la LOTO, dar in acelasi timp iti ramburseaza primele 5 bilete LOTO necastigatoare!

Cum poti beneficia de oferta agentiei?

1 Intra in contul tau NetBet LOTO. Daca inca nu ai cont la NetBet LOTO, deschide-ti acum unul utilizand acest link special.

2 Depune acum si pariaza pe orice loterie din selectia NetBet LOTO.

3 Primele 5 pariuri pierzatoare la LOTO iti sunt rambursate in bani reali.

Pariurile peste suma de 5 lei nu sunt eligibile pentru promotie. Jucătorii vor primi miza înapoi sub formă de bani reali (CASH) doar pentru primele 5 bilete necastigătoare. Oferta este limitată la 5 bilete necâștigătoare rambursate per cont jucător. Banii vor fi creditați imediat dupa stabilirea biletului/biletelor ca fiind pierzatoare, iar tranzactia de rambursare se poate regasi in istoricul pariului

Deschide-ti acum un cont si profita de oferta!

netbet

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Comments 1

Lasa un comentariu