Castiguri suplimentare cu Pariul Acumulator! Iata cum poti incasa cu pana la 50% in plus!

netbet
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
1 1

Potentialul tau de castig tocmai a trecut la un alt nivel multumita Pariului Acumulator. Oferta NetBet este disponibilă pentru următoarele sporturi: Fotbal, Tenis, Baschet, Hochei pe gheață și Baseball – așa că nu mai sta pe gânduri! Plasează pariuri combi chiar acum!

Pariul Acumulator NetBet – Explicatii
Ce trebuie sa faci pentru a participa la promotie:
  1. Pentru a participa, conectează-te pe contul tău NetBet. Nu uita! NetBet te intampina cu un pachet de bun venit in valoare de 1500 ron!
  2. Plasează un pariu combinat (minim 3 evenimente) pe unul din următoarele sporturi: Fotbal, Tenis, Baschet, Hochei pe gheață sau Baseball.

    NOTĂ: Fiecare selecție din pariul combinat trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.20. În caz că una sau mai multe selecții nu respectă cotele minime necesare, pariul nu va fi eligibil pentru bonus. Doar pariurile pre-live sunt eligibile.

In exemplu de mai jos, pronosticurile pe Manchester United, Liverpool, Arsenal, Manchester City si Chelsea ar fi adus, cu 20 de lei mizati, un castig de 198.6 ron. Totusi, gratie promotiei NetBet, pentru ca s-au realizat 5 selectii pe acelasi bilet, castigul creste, conform graficului de mai sus, cu 8%! Cu 6 selectii, ai fi avut un plus de profit pe bilet de 14%!


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu