Netbet iti ofera 500 RON FREEBET la inregistrare. Profita acum!

Netbet promo
Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

NetBet vine in intampinarea propriilor clineti cu o mega oferta de bun venit! Acum poti primi pana la 500 RON FREEBET pe care ii poti juca oricum iti doresti, dupa bunul tau plac! Alege pariurile favorite, joaca-le si stai linistit, pentru ca nu ai cum sa pierzi nici un leu din buzunarul propriu!

Cum primesc 500 RON FREEBET?

Extrem de simplu! Trebuie sa urmezi instructiunile de mai jos. Nu exista o modalitate mai simpla prin care poti primi bani gratis. Joaca acum pe orice eveniment iti doresti direct din confortul casei tale si bucura-te de castiguri le care vor veni! 

  1. Inregistreaza-te la Netbet folosind acest link special.
  2. Plaseaza un pariu single sau combi la o cota de minim 1.50/eveniment.
  3. Castiga pana la 500 RON FREEBET!

Inregistreaza-te!

Care sunt conditiile FREEBET-ULUI?

Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe orice sport cu o cotă minimă de 1.60 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere. Cerinţele de pariere trebuiesc îndeplinite în 8 zile de la creditarea freebetului. După acest interval, freebetul aflat în balanță va fi anulat.


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu