Noi cadouri in promotia RECOMANDA UN PRIETEN: Castiga 400 RON bani bonus gratuiti!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Daca iti place să pariezi la Unibet, cu siguranță le va plăcea și prietenilor tăi ! Recomanda-ti prietenii la Unibet și poți primi un pariu gratuit, un bonus la depunere și bani bonus gratuiți de pana la 400 RON. In plus, prietenii tăi primesc o ofertă de bun-venit generoasă, așa că toata lumea iese în avantaj !

Este foarte simplu ca tu și prietenii tăi să luați bonusurile

Mai intai de toate trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Daca inca nu esti client Unibet, deschide-ti acum un cont accesand acest link special. Automat iti poti revendica Bonusul de 300 lei oferit de agentie.

Apoi trebuie sa va inscrieti AICI pentru oferta. Invitati un prieten si dupa ce acesta indeplineste contitiile de pariere (de rulaj) va incasati premiul.

Vei primi un alt bonus la fiecare prieten recomandat:

  • Primul prieten – un pariu gratuit în valoare de 200 RON
  • Al doilea prieten – bonus 100% la depunere până la 250 RON
  • Al treilea prieten –  300 RON bani bonus gratuiți
  • Al patrulea prieten – 350 RON bani bonus gratuiți
  • Al cincilea prieten – 400 RON bani bonus gratuiți

Recomanda un priten si castiga bani gratis!


Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu