NOU! Premii săptămânale cu Strike by Betano!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Strike by Betano, aplicația gratuită oferită de operatorul digital de pariuri și cazinou, are premii noi! În fiecare săptămână ai șansa să câștigi Marele Premiu de 20.000 lei dând pronosticuri corecte.

Descarcă gratuit aplicația Strike pentru Android sau iOS!

Provocările Strike by Betano devin săptămânale! Ca și până acum, aplicația vine cu întrebări din cele mai importante evenimnte sportive ale zilei. Diferența? Premiile se dau, începând cu 1 iulie, la final de săptămână! Alege evenimentele preferate, răspunde întrebărilor, dă pronosticul corect și construiește-ți seria Strike pentru a lua premiul garantat de 20.000 lei!

Întrebările din aplicația Strike pot fi din fotbal, handbal, tenis, baschet, volei, formula 1, snooker, hochei, polo, baseball sau fotbal american, în funcție de cele mai importante meciuri ale zilei. Iată câteva exemple de întrebări și variante de răspuns pe care le vei întâlni jucând Strike:

Fotbal

Câștigă România ambele reprize? Da/Nu

Câte cartonașe vor fi în meci? Peste 4,5/Sub 4,5

Tenis

Câți ași va servi Simona Halep? Peste 1,5/Sub 1,5

Câștigă Simona Halep primul set? Da/Nu

Baschet: Care echipă va ajunge prima la 10 puncte? A/B

Handbal: Va înscrie un portar? Da/Nu

Formula 1: Va fi Lewis Hamilton pe primul loc la finalul primului tur? Da/Nu

Snooker: Câte break-uri de peste 100 de puncte va reuși Ronnie O’Sullivan? Peste 1,5/Sub 1,5

Intră în joc, răspunde corect întrebărilor și dă lovitura cu Strike! Construiește-ți seria și, dacă ajungi la 25 de pronosticuri corecte consecutive, Marele Premiu de 20.000 de lei e al tău! Dacă seria maximă nu este atinsă într-o săptămână, utilizatorul cu cea mai lungă serie va primi 2.000 de lei. Locul 2 din clasament va primi 100 lei, iar locul 3 un premiu în bani de 50 de lei. Jucătorii aflați pe locurile 4-200 vor primi full bet-uri pe site-ul Betano, de la 50 până la 15 lei, în funcție de locul ocupat.

Ce trebuie să faci:

  • Descarcă gratuit aplicația din App Store sau Google Play
  • Înregistrează-te cu contul tău Betano
  • Alege întrebările potrivite și dă pronosticurile corecte
  • Construiește-ți seria
  • Câștigă marele premiu
  • Joacă din nou în fiecare săptămână!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu