O nouă opțiune marca Unibet: Cash-out pre-meci 100%

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Unibet vine cu vești bune! Acum poți da cash out 100% pariurilor tale, înainte ca meciul să înceapă! 

Așa că, dacă un meci este amânat sau pur și simplu te răzgândești, poți să primești toată miza pariată înapoi, dacă faci cash-out la timp și dacă cotele rămân neschimbate. La pariurile multiple, trebuie doar să dai cash out înainte că primul meci de pe cuponul tău să înceapă.

Simplu, nu-i așa ?

Pentru a beneficia de optiune, trebuie sa ai un cont deschis la Unibet. Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide pe loc unul accesand acest link. Automat poti incasa bonusul de 300 lei oferit de agentie.

Cum funcționează (exemplu):

  • Să zicem că pariezi 50 RON pre-meci la cota 2.00, dar te răzgândești.
  • Accesează piața respectivă înainte ca evenimentul pe care ai pariat să înceapă.
  • Dă click pe butonul de Cash Out și vei primi 50 RON înapoi! (dacă cotele au rămas neschimbate, in cazul de fata 2.00).

Ia-ti bonusul de 300 lei Unibet!

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu