Ofertă exclusiva: Mizeaza pe CFR – Lazio si castiga un pariu gratuit!

cfr lazio unibet
Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Joi, 19 septembrie, CFR Cluj isi incepe aventura in grupele Ligii Europa, cu un meci impotriva puternicei formatii italiene, Lazio Roma. Pentru acesta disputa extrem de interesanta, agentia Unibet a pregatit o oferta exclusiva. Castiga cu un Pariu Gratuit de 20 RON pentru Liga I, plasand un pariu de minim 50 RON pe CFR Cluj-Lazio, Europa League.

Cum intru in promotie?

Logheaza-te pe contul tau Unibet . Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide unul dand click aici.  Automat vei putea beneficia si de bonusul de 300 lei oferit de Unibet!

  • Plasează un pariu simplu, pre-meci pe  CFR Cluj-Lazio, Europa League, cota minimă 1.40.
  • Dupa ce pariul plasat va fi stabilit, vei primi automat un pariu gratuit de 20 RON.
  • Pariul gratuit îl poți folosi (live sau pre-meci)  numai pentru meciuri din Liga I.

Castiga un pariu gratuit!


 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu