Ofertă fantastică pentru UEFA Europa League!!! Ai un Freebet de 95 RON!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Pariază pre-meci pe meciurile din Europa League (in 27.02.2020)! Vei primi un pariu gratuit de 32% din miza plasată inițial, pentru a paria LIVE! Mult succes!


Pariază la Winmasters pe Europa League și ai 95 RON Freebet!

Plasează minim un pariu, pre-meci (simplu sau combo) pe evenimente din Europa League, din 27.02.2020, cu miza de minim 75 RON (bani reali) și cotă minimă 1.80. Vei primi până la 95 RON pariu gratuit LIVE (disponibil doar pentru evenimentele din Europa League) dacă următoarele condiții vor fi îndeplinite.

Cum poți beneficia de ofertă?

1 Intră in contul tau Winmasters. Dacă încă nu ai cont la Winmasters, deschide-ți acum unul utilizând acest link special.

2 Pariază pre-meci min. 75 RON (max. 300 RON) folosind bani reali și cote de min. 1.80 sau mai mari.

3 Câștigă un pariu gratuit LIVE de până la 95 RON și folosește-l pe evenimente din Europa League.

NOTĂ: Utilizatorii sunt eligibili și au acces la această promoție doar în zilele evenimentelor promovate.

Deschide-ti acum un cont si profita de oferta!

95 ron

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 700 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu