Orice cota de 1.20 devine in octombrie 10.00! Concordia – CS ”U” Craiova, meciul zilei | Iti propunem 3 variante »»

luna cotelor de 10
Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

O oferta de ultima ora iti poate aduce profit semnificativ pe ORICE  pariu plasat in luna octombrie pe meciuri din Europa League, Champions League, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue, Liga I si preliminariile CM. 

Cum pot beneficia de promotie?
  1. Inregistreaza-te la Netbet accesand acest link si folosind la inscriere codul COTA10 
  2. Efectueaza un depozit prin orice metoda, cu exceptia Skrilll si Neteller
  3. Plaseaza un pariu de 50 lei pe orice varianta de pronostic la cota de cel putin 1.20, pentru meciuri din Europa League, Champions League, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue, Liga I si preliminariile CM. Cota pe respectivul pariu va fi marita automat la 10.00!
  4. Daca pariul este castigator vei primi maxim 500 lei, iar in cazul unui pariu necastigator vei primi dublul mizei inapoi

Exemplu: Daca la meciul Romania – Kazakhstan mizai pe 1 solist la NetBet, pariu in cota 1.23, automat cotatia pronosticului tau crestea la 10.00!

Astazi, variante din Liga 1

Promotia NetBet se aplica astazi duelurilor programate in Premier League, Ligue, precum și Liga 1. Practic, pentru fiecare pariu pe meciurile din aceste intreceri care primeste o cota de minim 1.20, cotatia creste automat la 10, daca urmati pasii de mai sus.
Ne vom referi in primul rand la disputa de la Chiajna, in care se vor inclesta doua dintre cele mai in forma echipe ale momentului. Va propunem 3 pariuri in cota de cel putin 1.20 care, daca urmati pasii de mai sus, primesc automat o cotatie de 10.00!

Liga 1, etapa a 15-a
Vineri, 20.10 – Ora 20:45
Concordia Chiajna – CS ”U” Craiova

Recomandarile noastre pentru promotia ”Luna cotelor de 10”:
Craiova marcheaza – cota 1.30 » Acum cota 10.00!
Sub 1.5 goluri in prima repriza – cota 1.21 » Acum cota 10.00!
Fara gol intre minutele 1 – 15 – cota 1.21 » Acum cota 10.00

 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu