Paderborn – Dortmund: Oaspeții au cotă 40 să câștige »» Profită acum!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Etapa precedenta, Dortmund a pierdut duelul cu Bayern Munchen si se afla la 7 lungimi distanta de prima pozitie din Bundesliga. Mai sunt doar 6 runde din acest sezon, iar formatia antrenata de Lucien Favre nu isi mai permite pasi gresiti. Duminica, 31 mai, incepand cu ora 19:00, Dortmund va juca in deplasare la Paderborn, ultima clasata.

Betfair vine cu o oferă specială pentru duelul Paderborn – Dortmund. Toți noii clienți ai agenției pot paria pe varianta 2 solist, la cota 40. Miza maximă admisă în promoție este 5 lei.

Cum pot paria pe Dortmund la cota 40?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNPV: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plaseaza primul tau pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Paderborn – Dortmund (31/05/2020.) si alege sa castigeDortmund
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

Pariază pe Dortmund la cotă 40!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu