Pariază 50 RON și ai un pariu gratuit de 25 RON pe NFL

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Super-starurile din NFL promit un sezon în care vor fi la cel mai înalt nivel. Unibet se le urmează exemplul, și vine cu cele mai competitive oferte. 

Plasează un pariu pre-meci de 50 RON pe meciul de Joi noapte din NFL, în fiecare etapă a acestui sezon și Unibet îți oferă un pariu gratuit live de 25 RON, pe care să-l folosești la orice joc de Duminică.

Odată ce ai plasat pariul pre-meci de Joi, vei avea șansa să mizezi live fără risc, pe oricare dintre cele 11 partide programate Duminica. Nu uita, întregul sezon este transmis în direct la Unibet TV. Pariază și urmărește acțiunea!

Cum se joacă:

Nimic mai simplu. Trebuie doar să te loghezi pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont, iti poti deschide chiar acumul unul utilizand acest link special.  Dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi automat de bonusul de 300 lei oferit de agentie!

  • Optarea nu este necesară
  • Plasează un pariu pre-meci de 50 RON pe NFL, meciul de joi seară (cota minimă 1.80)
  • Vei primi automat pariul gratuit live de 25 RON, pentru a fi folosit la orice joc de duminică (toate jocurile sunt transmise live pe Unibet TV)
  • Această promoție este valabilă pentru tot sezonul NFL

Pariază!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu