Pariaza ca un profesionist pe Hapoel Beer Sheva – FCSB: Orice cota de 1.20 se transforma in 10.00! TOP 3 VARIANTE »»

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

O oferta de ultima ora iti poate aduce profit semnificativ pe ORICE  pariu plasat in luna octombrie pe meciuri din Europa League, Champions League, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue, Liga I si preliminariile CM. 

Cum pot beneficia de promotie?
  1. Inregistreaza-te la Netbet accesand acest link si folosind la inscriere codul COTA10 
  2. Efectueaza un depozit prin orice metoda, cu exceptia Skrilll si Neteller
  3. Plaseaza un pariu de 50 lei pe orice varianta de pronostic la cota de cel putin 1.20, pentru meciuri din Europa League, Champions League, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue, Liga I si preliminariile CM. Cota pe respectivul pariu va fi marita automat la 10.00!
  4. Daca pariul este castigator vei primi maxim 500 lei, iar in cazul unui pariu necastigator vei primi dublul mizei inapoi

Exemplu: Daca la meciul Romania – Kazakhstan pariai pe 1 solist la NetBet, la o cota de 1.23, automat cota pronosticului tau crestea la 10.00!

Astazi, Europa League: FCSB, in prim-plan

Promotia NetBet se aplica astazi tuturor meciurilor de Europa League. Practic, pentru fiecare pariu pe meciurile etapei a 3-a care primeste o cota de minim 1.20, cotatia creste automat la 10, daca urmati pasii de mai sus. Cateva dintre variantele cele mai simple au in vedere chiar partida Hapoel Beer Sheva – FCSB:
Iată pariurile pe care redactia noastra vi le sugereaza pentru meciul din Israel. Sunt pariuri cu sanse imense de profit, in cota de cel putin 1.20, care se transforma automat in 10.00: 

20:00 Hapoel Beer Sheva – FCSB
FCSB marchează – cota 1.40 » Acum 10.00!
Peste 1.5 goluri în meci – cota 1.32 » Acum 10.00!
Peste 7.5 cornere în meci – cota 1.39 » Acum 10.00!

 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu