Pariază pe Barcelona – Mallorca și câștigă simplu 175 lei!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Cu un parcurs perfect pe Camp Nou in acest sezon de La Liga si un golaveraj impresionat dupa cele 6 meciuri de „acasa”, 25-7 ,  Barcelona cauta un nou succes in disputa cu Mallorca, echipa care are infrangeri pe linie in deplasare.Partida va avea loc sambata, 7 decembrie, incepand cu ora 22:00.

Pentru acest meci, Betfair a pregatit o oferta excelenta. Pariaza 1 solist in Barcelona – Mallorca, la o cota marita de 35, fata de 1.11 cat este in mod normal. Miza maxima acceptata in promotie este de 5 lei.

Cum pot beneficia de cota marita pentru Barcelona – Mallorca?

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNNR: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Barcelona – Mallorca şi alege să câştige Barcelona.
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonus va fi rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare. 

Pariază la COTĂ 35!

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu